Catalog Produse

CMT CLIMA Generator aer cald G (GE) 375

Generator aer cald G (GE) 375
Producător: CMT CLIMA CMT CLIMA
Cod produs: CMT G 375
Pret:


Informatii la telefon: 0729 918 436 sau 0785 213 624

       Generatoarele de aer cald din Seria G  sunt unitati cu functionare pe gaz sau motorina utilizate pentru incalzirea directa a aerului din incaperi putand fi folosite in cadrul aplicatiilor din diverse sectoare de activitate. Datorita posibilitatii de racordare la tubulatura, aceste echipamente pot fi integrate in sistemele de incalzire (standard centralizate / autonome) sau pot fi utilizate individual pentru introducerea aerului cald prin racordarea la un plenum de distributie a aerului, realizand astfel incalzirea directa a aerului din camera. Generatoarele pot fi echipate cu arzatoare cu aer insuflat cu functionare pe gaz metan, GPL si motorina (arzatoare ELCO) sau CLU si chiar uleiuri uzate (arzatoare ECOFLAM).

Alte avantaje:

  • posibilitate de instalare la exterior
  •  schimb termic direct: fara fluid intermediar eliminand pericolulul de inghet si permitand incalzirea imediata a spatiului datorita absentei inertiei termice a fluidului intermediar
  •  instalare facila: operatunile de instalare se limiteaza la racordarea echipamentului la reteaua de gaz, cea electrica si la montajul cosului.
  •  ardere cu noxe reduse: utilizarea impreuna cu arzatoarele ELCO cu rezultate excelente in reducerea emisiilor de monoxid de carbon, oxizi de azot si dioxid de carbon.
  •  reducerea stratificarii aerului cald prin utilizarea difuzoarelor tip INDU 

Producator: CMT CLIMA
Model: G (GE) 375
Debit [m3/h]: 29200
Disponibil de presiune [Pa]: 190
Putere termica [kW]: 436,0

Posibilitati de instalare:

Seria G: Instalare la interior, cu generatorul de aer cald la pardoseala, pentru refularea directa a aerului cald, cu plenum.


Seria GE: Instalare la exterior, cu generatorul de aer cald la pardoseala, pentru racordarea la tubulatura cu refularea aerului cald in incapere si aspiratie din exterior.


Seria GE: Instalare la exterior, cu generatorul de aer cald la pardoseala, pentru racordarea la tubulatura, cu refularea si aspiratia aerului cald din incapere.

Fisiere PDF
File Name Size
Generatoare Seria G 1.75MiB
Pliant seria G 3.72MiB
Specificaţii
CMT CLIMA
Model G (GE) 375
Debit aer [mc/h] 29200
Putere termica [kW] 436.0
Presiune disponibila [Pa] 190