Catalog Produse

STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV

STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV
Categoria STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV preturi si oferte, produsele STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV sunt insotite de specificatii si documentatie tehnica.
Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe detalii, oferte, date tehnice si preturi despre STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV


          Modelele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii. Coloana cu rasini schimbatoare de ioni si rezervorul de saramura sunt asamblate intr-o unitate compacta. Pentru debite si capacitati ciclice mici, statiile AC reprezinta o solutie eleganta si de gabarit minim pentru dedurizarea apei pentru un apartament sau o vila. Materialele din care sunt realizate sunt netoxice si recomandate pentru uz alimentar.
          Pe toate modelele se poate monta dispozitivul CL90, pentru regenerarea autodezinfectanta. In plus, ele sunt echipate cu vana de amestec pentru reglarea duritatii reziduale a apei.
          Exista 3 versiuni disponibile, cu diferite automatizari ale regenerarii :
AC/A : pentru comanda regenerarii se utilizeaza vana de comanda model A, traditionala si deosebit de fiabila, cu programator temporizat electromecanic; regenerarea este programabila la ora si in zilele dorite din saptamana ( 7 zile – 24 de ore)
AC/AT : utilizeaza cea mai avansata vana de comanda a regenerarii, cu programator electronic de timp. Aparatul permite programarea atat a orei si zilei in care se doreste sa aiba loc regenerarea, cat si a frecventei regenerarilor, de la un minimum de o regenerare la fiecare 12 ore la un maxim de o regenerare la fiecare 99 de zile. In alternativa, este posibila programarea regenerarii in zile fixe din saptamana, intotdeauna la aceeasi ora presetata.
AC/AV : vana de comanda mentionata mai sus este completata de un programator de conceptie noua. Aceste modele sunt echipate cu un senzor de debit si cu un contor cu turbina, incorporate in grupul de comanda a regenerarii. Statia permite programarea regenerarii in urmatoarele moduri :
- timp-volum: dupa atingerea volumului presetat, la ora prestabilita.
- numai volum : imediat dupa atingerea volumului presetat.
- numai timp : analog celor descrise la modelele AC/AT.
          In plus, se poate programa o regenerare spontana, o data la un minim de 12 ore sau un maxim de 99 de zile, independent de consumul efectiv de apa.
          Functionare semiautomata (pentru toate modelele)
          In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea, prin simpla apasare a unui buton. Regenerarea se realizeaza automat iar statia revine apoi in faza de functionare.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
STATIE DEDURIZARE AC 60
STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV NOBEL - STATIE DEDURIZARE AC 60

CARACTERISTICI Debit [mc/h]: 1.2,
STATIE DEDURIZARE AC 90
STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV NOBEL - STATIE DEDURIZARE AC 90

CARACTERISTICI Debit [mc/h]: 1.8,
STATIE DEDURIZARE AC 150
STATII DE DEDURIZARE AUTOMATE COMPACTE AC/A - AC/AT – AC/AV NOBEL - STATIE DEDURIZARE AC 150

CARACTERISTICI Debit [mc/h]: 2.4,