Catalog Produse

ADRIAN Aeroterma AIR AD 36

Aeroterma AIR AD 36
Producător: ADRIAN ADRIAN
Cod produs: AIRAD36
Pret:


Informatii la telefon: 0729 918 436 sau 0785 213 624

          Generatorul de aer cald pe gaze ADRIAN-AIR® este un aparat de combustie a gazului metan sau a gazului propan; corespunde directivei europene 90/396 EHS pentru echipamente pe gaze. Generatoarele ADRIAN-AIR® sunt proiectate pentru incalzirea directa cu gaze; sunt aparate care asigura comfortul termic fara necesitatea unei distributii complicate. La generatoarele descrise in aceste specificatii tehnice, gazele arse sunt evacuate in afara spatiului incalzit cu ajutorul unui ventilator de noxe. Aerul pentru combustie poate fi aspirat direct din spatiul de incalzire sau din exterior. Aceste aparate pot fi conectate la un cos coaxial vertical (alimentare cu aer si evacuarea noxelor) ori orizontal, sau numai pentru evacuarea noxelor. Generatoarele ADRIAN-AIR® pot fi folosite doar pentru tipuri de gaze specificate pe tablita de productie.

Tipul AD
Generatoarele de aer cald - destratificatoare AD sunt echipate cu ventilator axial. Sunt proiectate pentru insuflare verticala a aerului. Sunt echipate cu o grila reglabila in doua pozitii. Ele sunt special amenajate pentru insuflare dirijata in coridoare. Pot fi folosite pentru incalzire cat si pentru destratificare.

       Generatoarele de aer cald - destratificatoare de tip AD au doua functiuni integrate:
- incalzire ca si generatoare de aer cald pe gaze
- destratificare - ventilatorul intra in functionare in dependenta de temperatura de sub tavan

       Inaltimea de montare pentru generatoarele de aer - destratificatoare AD
      Generatoarele de tipul AD sunt fixate in partea de sus cu ajutorul a 4 piulite M8. Jetul de aer este vertical spre podea. Pentru a se asigura cele mai bune rezultate de functionare se recomanda respectarea indicatiilor conform tabelului de mai jos.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Captcha



Fisiere PDF
File Name Size
AEROTERME GAZ AX, AR, AD 2.31MiB
Specificaţii
ADRIAN - ACCORRONI
Putere incalzire [kW] 36
ADRIAN
Model AIR AD 36
Alimentare [V] 230
Nivel de zgomot [dB] 41
Masa [kg] 90