Catalog Produse

CLINT Chiller CHA/TTY 1301-1

Chiller CHA/TTY 1301-1
Producător: CLINT CLINT
Cod produs: CHA/TTY 1301-1
Pret:


Informatii la telefon: 0729 918 436 sau 0785 213 624

        Noile agregate CHA/TTY 1301-1 ÷ 5004-2 TURBOLINE, cu agent frigorific R134a, sunt concepute pentru a oferi o solutie eficienta sistemelor in care solicitarea este extrem de intensa (365 zile/an). Eficienta ridicata la incarcari partiale, curentii mici de pornire (soft start inclus), nivelul de zgomot scazut in timpul functionarii, reducerea masei, gestionarea completa a functionarii cu ultima generatie de controlere Danfoss, fac din seria TURBOLINE unitatea de top a dezvoltarii tehnologice mondiale, aplicata si de CLINT.

          Partializarea dinamica a puterii furnizate de compresoarele TURBOCOR cu lagare magnetice fara ungere, gestionarea unitatii printr-un control electronic de auto-adaptare TURBOSOFT, evaporatoarele cu fascicule tubulare si schimbatoarele de caldura conventionale sau MICROCHANNEL, conduc la o eficienta energetica ridicata, valori incomparabile ale IPLV, eliminarea stocatorului inertial si nivel de zgomot redus. In comparatie cu unitatile traditionale cu compresoare tip surub, unitatile TURBOLINE cu compresoare fara ulei au costuri de functionare reduse cu pana la 50% pe parcursul intregii functionari. In plus, seriile TURBOLINE sunt echipate standard cu sistemul WEB MONITORING pentru monitorizarea si gestionarea de la distanta a unitatilor prin intermediul protocoalelor de comunicatie, GPRS/GSM/TCP-IP. Utilizatorii autorizati au acces la un panou cu display pe care sunt afisate informatii si de unde pot masura, controla si interveni daca este cazul.

 

Agregate pentru racirea apei  cu ventilatoare axiale, compresoare turbocor (cu lagare magnetice fara ungere) 
si schimbatoare de caldura cu fascicule tubulare

       Structura din otel galvanizat, protejata cu pulberi de poliester.
       Compresoare centrifugale cu turbina dubla Turbocor, fara ungere, cu lagare magnetice, protectie termica, robineti de refulare si aspiratie, sistem de reglare in continuu a capacitatii cu inverter, sistem automat impotriva cavitatiei. Circuitul de putere al compresorului este echipat cu un set de condensatoare electrolitice pentru controlul levitatiei in cazul aparitiei unei pene de curent, o bobina cu reactanta pentru factorul de corectie al puterii, un filtru EMI pentru compatibilitatea electromagnetica.
       Ventilatoare de tip axial cuplate direct la motorul electric cu rotor extern.
       Condensator alcatuit din doua baterii din tevi de cupru cu aripioare din aluminiu sau, pentru versiunea MICROCHANNEL, baterii in intregime din aluminiu.
       Evaporator de tipul cu fascicule tubulare, de inalta eficienta, proiectat pentru R134a, cu unul sau doua circuite independente pe partea cu agentul frigorific si unul pe partea cu apa.
       Agent frigorific R134a.
       Panoul electric include: comutator general cu dispozitiv de blocare a usii, sigurante, dispozitiv de protectie electronic/digital la suprasarcina pentru compresoare, protectie termica pentru ventilatoare, relee de interfata si terminale pentru conexiuni externe. Sistemul de reglare si control TURBOSOFT este echipat cu interfata seriala RS 485 si cu un dispozitiv de monitorizare la distanta prin retea GSM/GPRS/TCP-IP.
 

ACCESORII          

Accesorii montate in fabrica
IM           Intrerupatoare magnetotermice
HR         Recuperator partial de caldura
HRT/S   Recuperator total de caldura in serie
HRT/P   Recuperator total de caldura in paralel
PU          Pompa simpla de circulatie
PD          Pompa dubla de circulatie
FE           Rezistenta antiinghet evaporator
CP          Contacte fara potential

Accesorii livrate separat
CR       Panou de comanda la distanta
RP       Grile pentru protectie condensator
FP       Grile pentru protectie condensator cu filtru ( cu exceptia WP)
AG       Antivibranti din cauciuc
AM       Antivibranti cu arc
FL        Fluxostat

Fisiere PDF
File Name Size
CHA/TTY 1301 - 5004 2.74MiB
Specificaţii
Clint
Ventilatoare axiale
Model CHA/TTY 1301-1
Refrigerant R134a
Putere frigorifica [kW] 248
Putere Absorbita (kW) 73
Compresoare Turbocor
Numar Circuite 1
Alimentare [V] 400
Nivel de zgomot [dB] 62