Catalog Produse

Politica de confidentialitate

 

 

Politica de confidentialitate

 

  1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

 

FALKOR S.R.L. (denumita in continuare Falkor ), cu sediul social in Targoviste, str. I. H. Radulescu nr. 8, societate inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Dambovita sub nr. J15/216/1993, avand Cod Unic de Inregistrare RO2977428,  in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.falkor.ro , respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza site-ul web www.falkor.ro, in vederea accesarii contului de utilizator, abonarii la newsletter sau transmiterii de mesaje.

            Falkor incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului in scopul de a le oferi o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala a utilizatorilor. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in sistem sunt utilizate numai in scopurile pe care le aveti in vedere. Suntem 100% antispam.

Prin vizitarea site-ului, inregistrarea contului si acceptarea prezentei Politici de confidentialitate va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat,  in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) – RGPD.

Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu crea contul de utilizator si de a nu accesa site-ul web www.falkor.ro  operat de catre Falkor.

 

  1. Definitii:

Personal;

identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

                                                        

  1. Drepturile utilizatorilor site-ului

Falkor, in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-ului www.falkor.ro  (persoane vizate conform Regulamentului nr. 679/2016), si anume:

 

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului www.falkor.ro  este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentul nr. 679/2016.

 

Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, va puteti adresa la adresa de email: falkor@falkor.ro

 

 

  1. Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal

colectate si prelucrate de catre Falkor

            In momentul accesarii pe site-ul www.falkor.ro, Falkor va colecta, involuntar, date cu caracter personal dar care nu vor fi utilizate pentru identificarea unica a unei persoane.

            Pentru solicitarea unei oferte sau dupa caz, a unor informatii suplimentare privind un anumit produs de care sunteti interesat, Falkor va solicita numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, urmand ca acest informatii sa fie utilizate exclusiv pentru a va contacta spre a oferi informatii sau o oferta pe care dvs. ati solicitat-o.

            Pentru a va exprima acordul expres pentru comunicari de marketing (newslettere), Falkor va cere sa furnizati, ca data cu caracter personal, adresa dvs. de e-mail. Crearea contului pe site-ul Falkor si abonarea la serviciile si produsele noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal.

            Falkor utilizeaza informatiile stocate, datele cu caracter personal mentionate mai sus si furnizate de catre dvs. in activitatea desfasurata pe site-ul Falkor in scopul de a comunica cu dumneavoastra si a va informa referitor la ultimele produse de care sunteti interesat, in acest din urma caz doar daca ati oferit un acord expres. Pentru utilizatorii abonati la newsletter care nu doresc sa mai primeasca informari pe adresa de email, este necesara trimiterea unui email la adresa de e-mail: falkor@falkor.ro iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

 

  1. Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor

Falkor nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.falkor.ro , cu exceptia angajatilor si contractorilor carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele Falkor sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului Falkor, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a Falkor sau a angajatilor ori contractorilor acesteia.

Falkor a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului RGPD.

Falkor, impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal. Totodata, Falkor acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor si colaboratorilor, doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai companiei Falkor care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile prezentei politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal si au semnat declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.

            Echipamentele de tip servere pe care este gazduit site-ul web www.falkor.ro prin intermediul carora sunt colectate date cu caracter personal sunt protejate atat la accesul fizic, cat si la accesul de distanta, fiind supuse periodic unui audit de securitate.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului Falkor sunt retinute pe o perioada de 3 ani de la momentul colectarii/ prelucrarii, care este reprezentat de ultima accesare a site-ului Falkor.

  1. Modificari ale politicii de confidentialitate

            Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, Falkor va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care sunt utilizate.

            Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail., la adresa: falkor@falkor.ro.

 

7.Informatii privind ANSPDCP

 

In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul nr. 679/2016 au fost incalcate, aveti posibilitatea de a va adresa, prin depunerea unei plangeri, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv ANSPDCP.

Datele de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele:

 

 

Adresa:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania

Telefon:

+40.318.059.211
+40.318.059.212

Fax:

+40.318.059.602

Email:

anspdcp@dataprotection.ro

Pagina de internet:

www.dataprotection.ro