Catalog Produse

DRY-COOLERE CLINT

DRY-COOLERE CLINT
Categoria DRY-COOLERE CLINT preturi si oferte, produsele DRY-COOLERE CLINT sunt insotite de specificatii si documentatie tehnica.
Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe detalii, oferte, date tehnice si preturi despre DRY-COOLERE CLINT


       Unitatile DRY COOLER cu ventilatoare axiale - seria RCW - sunt concepute pentru a fi combinate cu agregatele pentru racirea apei apa/apa (CWW).


       In functie de exigentele legate de silentiozitate, aceste unitati sunt disponibilitate in 3 configuratii: Standard (STD), Silentioase (SL) si Super Silentioase (SSL); sunt echipate cu ventilatoare axiale de ultima generatie, cu carcasa motorului avand o raza mare de curbura pentru a elimina toate turbulentele fluxului de aer si plenumuri largi pentru distributia uniforma a aerului in bateria de racire. Aceste unitati pot fi montate cu refularea aerului pe orizontala sau cu refularea pe verticala, in functie de cerinte, fiind capabile sa deserveasca chillere cu puteri cuprinse intre 48  kW si 2.473 kW.

Pentru a primii o oferta de DRY-COOLERE CLINT va rugam sa ne contactati: