Catalog Produse

TURNURI DE RACIRE

TURNURI DE RACIRE
Preturi si oferte TURNURI DE RACIRE; Specificatii si documentatie tehnica TURNURI DE RACIRE.
Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe detalii, oferte, date tehnice si preturi despre TURNURI DE RACIRE


Fondata in anul 1960 la Milano, compania MITA este specializata in proiectarea si productia de turnuri de racire pentru sisteme HVAC sau pentru procese industriale de racire a apei.

Experienta acumulata in decursul a mai mult de 50 de ani de activitate in acest domeniu reprezinta un element cheie pentru companie. Avand peste 25.000 de unitati instalate in toata Europa, MITA poate asigura suport tehnic de specialitate precum si consultanta in alegerea corespunzatoare a echipamentelor cu cel mai bun randament.

Pe langa turnuri de racire standard, MITA ofera si solutii personalizate pentru diverse aplicatii, compania fiind antrenata intr-un proces continuu de studiu si dezvoltare a celor mai bune solutii tehnologice, concentrandu-se pe urmatoarele elemente: solicitarile clientilor, eficienta energetica si respect pentru mediul inconjurator.

Calitatea si performantele turnurilor de racire MITA sunt atestate prin certificate internationale: Eurovent Certita Certification (ECC) si Cooling Technology Institute (CTI).

Exploatarea procesului natural de reducere a temperaturii apei prin intermediul evaporarii fortate a unei mici cantitati de apa reprezinta si in ziua de astazi cel mai raspandit sistem utilizat pentru racire in cadrul aplicatiilor industriale sau rezidentiale. Turnurile de racire pot fi integrate cu succes in cadrul celor mai diverse sisteme industriale care necesita productia de apa racita (de exemplu industria pentru prelucrarea metalelor, centralele energetice, fabricile pentru medicamente, industria alimentara, fabrici pentru mase plastice etc.), dar si in cadrul sistemelor de climatizare pentru cladiri cu uz rezidential sau pentru servicii.

Pentru a primii o oferta de TURNURI DE RACIRE va rugam sa ne contactati: