Catalog Produse

CLINT Ventiloconvector TCW 63

Ventiloconvector TCW 63
Producător: CLINT CLINT
Cod produs: TCW 63
Pret:


Informatii la telefon: 0729 918 436 sau 0785 213 624

          Ventiloconvectoarele tip caseta TCW au fost proiectate si construite pentru a fi montate in tavanul fals, in sectorul casnic sau in sectorul serviciilor cum ar fi: birouri, hoteluri, restaurante, sali de sport si magazine. Daca sunt conectate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei, unitatile terminale TCW genereaza aer rece cu silentiozitate si rapiditate, sau dimpotriva, pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura, furnizeaza aer cald pentru a satisface nevoile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat, putand fi demontat usor, pentru a efectua curatari periodice, ce sunt de o importanta deosebita in camerele locuite pentru a garanta standardele de igiena corespunzatoare. Seria TCW pe langa un set bogat de accesorii ce completaza unitatea, are de asemenea, grila de aspiratie cu un aspect placut ce se integreaza perfect in mediul ambiant, precum si aripioare reglabile pentru distributia dorita a aerului in intreaga incapere.

VERSIUNI:          

TCW - Model de baza
TCW/WB - Model cu baterie pentru instalatie cu 4 tevi
TCW/EC - Unitate standard cu ventilatoare EC Inverter
TCW/WB/EC - Unitate cu baterie pentru sistem cu 4 tevi cu ventilatoare EC Inverter

Vetiloconvectoare tip caseta pe apa

       Structura pentru montare in tavan fals special conceputa pentru instalarea si intretinerea usoara atat a instalatiei hidraulice cat si a celei electrice, prin grila detasabila.
       Unitatile TCW pot fi echipate cu o gama variata de de accesorii. Grila de aspiratie are un aspect placut, integrandu-se perfect in estetica mediul ambiant; grila de refulare are aripioarele reglabile pentru distributia uniforma aerului in intreaga incapere. Unitatile pot fi echipate fie cu ventilatoare de tip AC, fie cu ventilatoare de tip EC Inverter. Unitatile cu ventilatoare EC Inverter permit reglajul debitului de aer, asigurand astfel o adaptare perfecta la sarcina necesara, fara oscilatii de temperatura. Se pot obtine in acest fel performante superioare comparativ cu cele ale sistemelor traditionale.

 

ACCESORII          

Accesorii livrate separat
DRV        Panou de comanda automat cu montaj la perete pentru versiunile EC
EH           Rezistenta electrica integrata
C              Tavita condens suplimentara
V2            Vana cu 3 cai ON/OFF pentru sistem cu 2 tevi
V4            Vana cu 3 cai ON/OFF pentru sistem cu 4 tevi

Fisiere PDF
File Name Size
TCW 22 - 122 957.99KiB
Specificaţii
Clint
Model TCW 63
Putere frigorifica [kW] 6.10
Putere incalzire [kW] 11.90
Alimentare [V] 230